Posts

Showing posts from 2013

Testimoni Kudis Kaki Berair

Image
Pengalaman anak Pn Hayati Omar dari Singapore yang bakal, memasuki darjah 2 mengalami masalah kudis kaki berair srjak setahun lebih yang lalu.
Selepas mengamalkan Jeli Gamat GOLD & sapu Minyak Urut Gamat Aromaterapi pada kaki anaknya selama 2 minggu, Alhamdulillah, walapun belum sembuh sepenuhnya tetapi kudis berair sudah kering.
Subhanallah, Gembira Aku Menerima Anugerah Tuhan (GAMAT). Kelebihan gamat adalah boleh merawat & mencegah.
Mencegah Lebih Baik Dari Merawat
BERBALOI Bukan?? Hanya RM 69.50 sebotol untuk nikmat kesihatan DAN..
SATU PELUANG PERNIAGAAN YANG TIADA BATASAN.
Hubungi admin segera untuk pesanan produk dan ketahui dengan lebih lanjut tentang peluang perniagaan.


Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)
Jom Like & Share page House Of Gamat GOLD http://www.facebook.com/JeliGamatGold

Testimoni Berjaya Berhenti Merokok Dalam SEBULAN

Image
Perkongsian seorang anak muda yg berjaya mendapat perhatian ramai rakan-rakannya kerana berjaya berenti merokok dalam SEBULAN setelah mengamalkan Jeli Gamat GOLD.
Beliau mula merokok bermula sejak zaman persekolahan lagi iaitu seawal usia di darjah 2 dengan kos 30 sen sebatang. Apabila mula berkerja, beliau suka membeli stok rokok dengan kuantiti yang banyak untuk keperluannya.
Peringkat awal mengamalkan Jeli Gamat GOLD, beliau mengalami demam & batuk sementara. Lidahnya menjadi tawar & menyebabkan beliau hilang rasa ketagih untuk menghisap rokok.
Namun begitu, katanya perlu ada NIAT untuk berenti merokok juga, baru ada kekuatan dalaman untuk berhenti.
Kini, beliau berazam untuk membeli lebih banyak stok Jeli Gamat GOLD pula kerana beliau nampak ini merupakan satu peluang perniagaan yang berpotensi besar.
BERBALOI Bukan?? Hanya RM 69.50 sebotol untuk nikmat kesihatan DAN..
SATU PELUANG PERNIAGAAN YANG TIADA BATASAN.
Hubungi admin segera untuk pesanan produk dan ketahui dengan l…

Testimoni Buasir 5 Tahun

Image
Alhamdulillah, pagi ni salah seorang bisnes partner admin, Rizal berkongsi cerita tentang Pak Longnya datang ke rumahnya memberitahu yang penyakit buasir yang dialaminya sejak 5 tahun yang lalu semakin pulih sejak mencuba mengamalkan Jeli Gamat GOLD sejak sebulan yang lalu.
Kini, beliau datang untuk sambung membeli botol ke 2 Jeli Gamat Gold. Alhamdulillah
Hanya dengan pelaburan serendah RM 69.50, untuk nikmat kesihatan yang tidak ternilai.
Hubungi admin untuk pesanan dan ketahui lanjut peluang bisnes
♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)

Testimoni Strok 2 Tahun

Image
Testimoni terbaru pakcik Abdullah bin Yahya berusia 75 tahun mengalami strok sejak 2 tahun yang lalu.
Diperkenalkan Set Excel Pack PCN oleh anaknya Pn Asma dari Pulau Pinang. Beliau mula mengamalkan produk ini selama 25 hari, Alhamdulillah dengan izin Allah, tangan sebelah kanannya dah boleh angkat dan pusing ke belakang. Malah kaki pun dah boleh duduk berlipat dan mula berjalan laju.
Syukur Alhamdulillah. Dan tahniah asma di atas nilai kasih sayang seorang anak untuk ayahnya.
Dengan pelaburan hanya RM 354 untuk nikmat kesihatan insan tersayang, ia satu pelaburan yang sangat BERBALOI!
Hubungi admin untuk pesanan dan ketahui lanjut bagaimana ia boleh memberi anda suatu peluang perniagaan yang lumayan dalam pasaran yang tiada batasan.
♡●♡●♡●♡●♡●♡●♡●♡

Testimoni Masalah Injap Jantung

Image
Alhamdulillah, perkongsian daripada Cikgu Khalsom dari Kuala Kangsar, dikesan mengalami masalah injap jantung iaitu Mitral Valve Prolaps sejak November 2009 semasa mengandung. 
Kesan masalah ini menyebabkan beliau cepat letih, tidak boleh melakukan kerja-kerja yang berat dan tidak mampu berjalan laju kerana keletihan. Malah ketika membasuh kasut dalam keadaan mencangkung pun beliau rasa penat.
Beliau mencuba Jeli Gamat GOLD dan Spirulina Pacifica. Perbezaan selepas sebulan beliau makan produk ini, Alhamdulillah, selera makan mula datang semula, boleh banyak bergerak dan tidak penat bila membuat kerja-kerja rutin harian. Ia tidak menyembuhkan kepatahan kelopak injap tetapi membantu hilangkan rasa penat seolah-olah macam tiada apa-apa masalah.
Terbaru, beliau memberitahu beliau boleh mendaki bukit dan mampu menyertai aktiviti lasak. Namun menurutnya, beliau perlu minum banyak air kosong untuk membekalkn oksigen terutama bagi yang menghadapi masalah injap jantung.
Alhamdulillah, hanya dengan…

Testimoni Tiroid

Image

Testimoni Gegendang Telinga Pecah & Berair

Image
Berikut merupakan pengalaman saudari Mardhatillah dari Terengganu yang mengalami masalah gegendang telinga pecah & berair.
Hampir setahun beliau terpaksa berulang-alik ke hospital untuk susulan. Setiap kali susulan, doktor mencadangkan untuk melakukan pembedahan tetapi beliau tidak bersetuju kerana terkenangkan rakan sepejabat yang pernah mengalami masalah yang serupa setelah menjalani pembedahan dahulu tetapi kini pecah semula dan beliau tidak dapat mendengar lagi..
Beliau telah mula mengamalkan Jeli Gamat GOLD sejak Julai 2013 dan terbaru Oktober 2013, beliau gembira kerana gegendang beliau sudah kering. Alhamdulillah..

Dengan pelaburan RM 69.50 sebotol beliau telah mendapat nikmat kesihatan yang tidak ternilai..berbaloi bukan?:D
Moga beliau mendapat kesihatan yang lebih baik dan hidup lebih ceria..In Shaa Allah.
Siapa yang nak cuba, hubungi admin cepat k.

Testimoni Rabun Mata

Image
Bangun pagi, gelabah bila tak jumpa cermin mata.. Alamak! semalam letak cermin mata kat maner yer?? Kepala sampai naik pening, sebab terlupa tempat letak cermin mata..alahai,,tak pasal-pasal, pagi-pagi dah ada kerja mencari cermin mata lak.. rasa macam letak sebelah bantal semalam, tak kan lah salah letak pulak..ermmm…cari punya cari, raba punya raba.. rupa-rupanya cermin jatuh bawah katil..nasib baik tak terpijak atau terduduk...huuhuuu…

Ini adalah antara situasi yang mungkin anda alami, jika anda ada masalah rabun mata.
Rabun boleh di kategori dalam pelbagai jenis, antaranya, rabun jauh, rabun dekat, rabun warna dan rabun ayam. Rabun jauh, kebanyakkannya dialami oleh golongan muda, manakala, rabun dekat kebiasaannya dialami oleh golongan warga emas. Manakala, rabun ayam merujuk kepada mereka yang mengalami masalah melihat sesuatu, pada waktu selepas waktu senja. Namun, mereka tidak mengalami sebarang masalah penglihatan pada waktu siang. 
Begitu juga dengan rabun warna. Rabun warna …

Testimoni Kucing Mengalami Pendarahan:)

Image
Testimoni manarik daripada perkongsian En Suhairi dari Puchong, Selangor.
Beliau memberitahu bahawa kucingnya mengalami pendarahan pada bahagian dubur selama 2 hingga 3 minggu. Beliau telah sapukan krim dari klinik kucing, tetapi tiada kesan.
Selepas itu, beliau telah memberi kucingnya makan Jeli Gamat GOLD yang dicampurkan dengan makanan tin untuk kucing. Alhamdulillah dalam 24 jam sudah sembuh sehinggalah sekarang.
Tahniah En Suhairi!
Hanya RM69.50, anda mendapat manfaat seperti yang dikongsikan. Berbaloi bukan?
Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)

Testimoni Luka Selepas Bersalin, Sembelit & Susu Badan Banyak

Image
Ini adalah perkongsian testimoni pelanggan Usahawan Gamat GOLD, Pn Fatin Hamamah Abu Bakar dari Rawang, Selangor. Pelanggannya Pn Ida Mariana Bt Amdan yang baru sahaja bersalin dan telah baru seminggu mengamalkan Jeli Gamat GOLD.



Tahniah Pn Ida Mariana Bt Amdan dari Rawang, Selangor!

Hanya RM69.50, anda mendapat manfaat seperti yang dikongsikan. Berbaloi bukan?

Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)


Testimoni Sembelit & Badan Sukar Berpeluh

Image
Ini adalah perkongsian testimoni pelanggan Usahawan Gamat GOLD, Pn Siti Saudah dari Kajang, Selangor.
Pelanggan beliau iaitu bapanya sendiri, En Ahmad dari Kajang, Selangor , mempunyai masalah usus dan badan sukar berpeluh. Sebelum ini, beliau pernah makan Jeli Gamat Serigama tetapi tiada perubahan dan beliau berhenti mengamalkannya.
Namun, setelah mencuba makan sesudu Jeli Gamat GOLD, beliau sudah terasa badan berpeluh. Setelah seminggu beliau amalkan Jeli Gamat Gold, Alhamdulillah, pembuangan menjadi lebih lancar dan rasa lebih bertenaga daripada biasa. Beliau juga merasakan badan tidak rasa hangat seperti selepas makan durian atau makjun.
Tahniah En Ahmad!
Hanya RM69.50, anda mendapat manfaat seperti yang dikongsikan. Berbaloi bukan?
Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)

Testimoni Kulit Gatal Di Badan & Kolesterol Tinggi

Image
Masalah kulit gatal di badan biasanya disebabkan masalah keasidan dan toksin yang tinggi dalam badan. Selain itu, sistem imun yang lemah menyebabkan badan tidak dapat menahan alahan atau memberikan respon yang tidak selesa terhadap bahan asing yang melekat pada badan atau yang memasuki badan terutamanya bahan-bahan kimia dalam makanan. Jeli Gamat GOLD dapat membantu menyahtoksik dan meningkatkan imun sistem supaya antibodi kita kuat semula.

Tahukah anda bahawa 70% kolesterol dihasilkan oleh hati kita ketika kita tidur? Apa yang menyebabkan paras kolesterol tinggi kerana hati telah menghasilkan kelesterol berlebihan. Jadi, bagi mengatasi masalah ini kombinasi Jeli Gamat GOLD & BioCore Cholite membantu seimbangkan paras kolesterol dalam darah malah melarutkan plak kolesterol yang telah mengeras dalam saluran darah.
TESTIMONI

Ini adalah perkongsian testimoni daripada Usahawan Gamat GOLD Nadz Irah dari Sungai Siput, Perak.
Pelanggan beliau En MD SAHAIR, 60an - Taman Cahaya, Bercham, Ipo…

Testimoni Gastrik

Image
Dalam bahasa mudah untuk difahami, masalah gastrik terjadi disebabkan lapisan bendalir yang bertindak sebagai buffer atau pemisah antara dinding perut dengan kawasan berasid dalam perut telah menipis dan seterusnya menyebabkan permukaan dinding perut terhakis. Bagi keadaan yang lebih serius ia boleh menjadi ke tahap ulser disebabkan dinding perut luka.
DAN paling menakutkan dikhuatiri ia boleh menjadi kanser perut. Keadaan ini akan berlaku dengan lebih cepat apabila keasidan dalam badan terlalu tinggi. Ini juga tidak baik untuk kesihatan tubuh badan secara keseluruhannya.

Admin hendak kongsikan Testimoni menarik daripada Puan Ila (Bertudung Kelabu) dari Perlis yang mengalami masalah Gastrik.

Tahniah kepada beliau


Testimoni Jantung Berdenyut Kuat & Asid Urik Tinggi

Image
Admin nak kongsikan testimoni adik admin Mohd Faeez, 26 tahun berasal dari Kuala Lumpur mengalami masalah Ectopic Verticular Syndrom iaitu jantung tetiba berdenyut kuat & kandungan asid urik yang tinggi menyebabkan rasa sakit pada bahagian kakinya.

Diperkenalkan BioCore Cholite & Spirulina Pacifica. Alhamdulillah, selepas seminggu mengamalkan Cholite sebiji sehari & Spirulina Pacifica 20 biji sehari, jantung rasa seperti biasa & sakit pada kaki dah hilang.


Testimoni Jangkitan Pada Mata

Image
Tahniah kepada Usahawan Pn Rosilawati dari Sungai Petani, Kedah.
Di atas kesedaran betapa pentingnya mendapatkan kesihatan yang baik supaya kita dapat beribadah, beliau telah menyampaikan manfaat Jeli Gamat GOLD kepada rakannya.
ALHAMDULILLAH..Gembiranya Aku Menerima Anugerah Tuhan


Testimoni Masalah Period Lama Tidak Datang

Image
Alhamdulillah jika ada sesiapa yang alami masalah yang sama cepat-cepat amalkan Jeli Gamat Gold untuk elak daripada masalah yang lain pula..



Selamat Mencuba!

Testimoni Tiroid dan Kehamilan

Image
INI adalah perkongsian pengalaman menggunakan produk oleh Puan Hizan daripada Johor..



Pada mulanya beliau hanya menggunakan Jeli Gamat Gold & Spirulina Pacifica. Kemudian beliau mengambil set Excel Pack PCN.. Alhamdulillah setelah mengamalkan set Excel Pack PCN beliau didapati mengandung dan masalah Tiroid yang dihadapi pulih semasa beliau mangandung..beliau dapati juga anak kedua yang dilahirkan ini mempunyai kulit yang lebih cantik.



Puan Hizan telah mendapat nikmat kesihatan. Jika anda juga inginkan nikmat kesihatan hubungi kami segera.
Jika anda ingin membantu orang lain mandapatkan nikmat kesihatan, peluang perniagaan dibuka di sini dan anda pasti mendapat nikmat kewangan yang luar biasa.



Testimoni Hepatitis A

Image
ALHAMDULILLAH..seorang lagi telah mendapat nikmat kesihatan setelah mengamalkan Jeli Gamat Gold apabila telah mengidap penyakit Hepatitis A..

Ikuti cerita daripada kawan beliau yg telah memperkenalkan Jeli Gamat Gold ini..



Hubungi segera jika anda inginkan kesihatan yang luar biasa dan juga jika ingin membantu sahabat atau keluarga yang perlukan kesihatan..