Friday, October 25, 2013

Testimoni Rabun Mata


Bangun pagi, gelabah bila tak jumpa cermin mata.. Alamak! semalam letak cermin mata kat maner yer?? Kepala sampai naik pening, sebab terlupa tempat letak cermin mata..alahai,,tak pasal-pasal, pagi-pagi dah ada kerja mencari cermin mata lak.. rasa macam letak sebelah bantal semalam, tak kan lah salah letak pulak..ermmm…cari punya cari, raba punya raba.. rupa-rupanya cermin jatuh bawah katil..nasib baik tak terpijak atau terduduk...huuhuuu…


Ini adalah antara situasi yang mungkin anda alami, jika anda ada masalah rabun mata.

Rabun boleh di kategori dalam pelbagai jenis, antaranya, rabun jauh, rabun dekat, rabun warna dan rabun ayam. Rabun jauh, kebanyakkannya dialami oleh golongan muda, manakala, rabun dekat kebiasaannya dialami oleh golongan warga emas. Manakala, rabun ayam merujuk kepada mereka yang mengalami masalah melihat sesuatu, pada waktu selepas waktu senja. Namun, mereka tidak mengalami sebarang masalah penglihatan pada waktu siang. 

Begitu juga dengan rabun warna. Rabun warna hanya merujuk kepada mereka yang sukar mengenal pasti warna, terutamanya warna merah dan warna hijau. Oleh sebab itu, adalah penting bagi mereka yang mengalami masalah rabun warna untuk mengatasi masalah mereka ketika melalui kawasan yang ada lampu isyarat jalan. Golongan yang mengidap rabun warna, tidak memerlukan cermin mata untuk merawat masalah penglihatan mereka, tidak seperti mereka yang mengalami masalah rabun jauh atau rabun dekat.

Berita baik buat anda yang mengalami masalah rabun. Jeli Gamat GOLD & Spirulina Pacifica mampu mengembalikan penglihatan anda kembali baik. TAK PERCAYA?

TESTIMONI PELIK TETAPI BENAR!
############################

Ikuti pengalaman menarik En Shahrul dari Pulau Pinang yang berkongsi pengalaman beliau mengamalkan Jeli Gamat GOLD & Spirulina Pacifica.

Sharing Is Caring..


Tahniah En Shahrul!

Hanya RM136.50 untuk dua produk ini sebulan, anda mendapat manfaat seperti yang dikongsikan. Berbaloi bukan?

Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)

Testimoni Kucing Mengalami Pendarahan:)


Testimoni manarik daripada perkongsian En Suhairi dari Puchong, Selangor.

Beliau memberitahu bahawa kucingnya mengalami pendarahan pada bahagian dubur selama 2 hingga 3 minggu. Beliau telah sapukan krim dari klinik kucing, tetapi tiada kesan.

Selepas itu, beliau telah memberi kucingnya makan Jeli Gamat GOLD yang dicampurkan dengan makanan tin untuk kucing. Alhamdulillah dalam 24 jam sudah sembuh sehinggalah sekarang.

Tahniah En Suhairi!

Hanya RM69.50, anda mendapat manfaat seperti yang dikongsikan. Berbaloi bukan?

Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)


Testimoni Luka Selepas Bersalin, Sembelit & Susu Badan Banyak

Ini adalah perkongsian testimoni pelanggan Usahawan Gamat GOLD, Pn Fatin Hamamah Abu Bakar dari Rawang, Selangor. Pelanggannya Pn Ida Mariana Bt Amdan yang baru sahaja bersalin dan telah baru seminggu mengamalkan Jeli Gamat GOLD.
Tahniah Pn Ida Mariana Bt Amdan dari Rawang, Selangor!

Hanya RM69.50, anda mendapat manfaat seperti yang dikongsikan. Berbaloi bukan?

Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)Testimoni Sembelit & Badan Sukar Berpeluh


Ini adalah perkongsian testimoni pelanggan Usahawan Gamat GOLD, Pn Siti Saudah dari Kajang, Selangor.

Pelanggan beliau iaitu bapanya sendiri, En Ahmad dari Kajang, Selangor , mempunyai masalah usus dan badan sukar berpeluh. Sebelum ini, beliau pernah makan Jeli Gamat Serigama tetapi tiada perubahan dan beliau berhenti mengamalkannya.

Namun, setelah mencuba makan sesudu Jeli Gamat GOLD, beliau sudah terasa badan berpeluh. Setelah seminggu beliau amalkan Jeli Gamat Gold, Alhamdulillah, pembuangan menjadi lebih lancar dan rasa lebih bertenaga daripada biasa. Beliau juga merasakan badan tidak rasa hangat seperti selepas makan durian atau makjun.

Tahniah En Ahmad!

Hanya RM69.50, anda mendapat manfaat seperti yang dikongsikan. Berbaloi bukan?

Hubungi admin 018-359 7495 untuk pesanan:)


Testimoni Kulit Gatal Di Badan & Kolesterol Tinggi

Masalah kulit gatal di badan biasanya disebabkan masalah keasidan dan toksin yang tinggi dalam badan. Selain itu, sistem imun yang lemah menyebabkan badan tidak dapat menahan alahan atau memberikan respon yang tidak selesa terhadap bahan asing yang melekat pada badan atau yang memasuki badan terutamanya bahan-bahan kimia dalam makanan. Jeli Gamat GOLD dapat membantu menyahtoksik dan meningkatkan imun sistem supaya antibodi kita kuat semula.


Tahukah anda bahawa 70% kolesterol dihasilkan oleh hati kita ketika kita tidur? Apa yang menyebabkan paras kolesterol tinggi kerana hati telah menghasilkan kelesterol berlebihan. Jadi, bagi mengatasi masalah ini kombinasi Jeli Gamat GOLD & BioCore Cholite membantu seimbangkan paras kolesterol dalam darah malah melarutkan plak kolesterol yang telah mengeras dalam saluran darah.

TESTIMONI


Ini adalah perkongsian testimoni daripada Usahawan Gamat GOLD Nadz Irah dari Sungai Siput, Perak.

Pelanggan beliau En MD SAHAIR, 60an - Taman Cahaya, Bercham, Ipoh Perak, mengalami masalah kulit gatal di badan & kolesterol tinggi. Sebelum ini beliau pernah mengalami strok akibat masalah yang dihadapinya.

Alhamdulillah setelah mengamalkan Jeli Gamat GOLD dan BioCore Cholite selama 3 minggu, masalah kulit gatal di badan telah pun berkurangan dan semakin menghilang. Kini, beliau tidak sabar hendak mengetahui paras kolesterol beliau yang terbaru setelah mencuba kombinasi Jeli Gamat GOLD & BioCore Cholite.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...