TESTIMONI MASALAH RAMBUT GUGUR & KELEMUMUR


 

This picture was taken on Feb 25th 2010. notice that i'm technically bald on top of the forehead. Despite that, i have lots of dandruff even though i wash my hair every day!
My with the Gamat Hair Shampoo, one of the amazing hair care products from Luxor Network!! At this point of time, i was still sceptical... can work ar? sure or not?


This photo was taken on March 2nd 2010 @ the office. After 1 week of using the products, i have no more dandruff, and amazingly the amount of hair that fall from my head has decreased!!!

This is taken on 17th March 2010!!! notice that i have more hair that actually stayed longer on my head and grows healthier!! at this point of time, no more dandruff at all!!!

A more proper view of me head...



Taken @ the office on 25th March 2010. Shiny and moisturized hair, courtesy of the Gamat Gold Crystal!!



Taken @ home on 29th March. More hair continue to grow!!
  
Taken @ home on 9th April 2010. Less "space" on top of my head. More hair growing at the front.



Taken @ home on 9th April 2010. I used to have double view from the back. Black at the bottom area, more "space" at the top area. Now, same level already!!! Yeay!!!


This picture was taken on 24th April 2010.
Notice my once bald head have much longer hair now!




This is how the back of my head looks like on 24th April 2010. Lots more hair growing!



 Try it now! Rangkaian Gamat GOLD for quality eksport!


Info Produk (klik)


Jeli Gamat Gold

Kristal Gamat Gold

Borang Pesanan (klik sini)

Comments

  1. power..mmg luar biasa

    ReplyDelete
  2. bapa ye satu set ni?

    ReplyDelete
  3. untuk satu set ni hanya RM198.50 sahaja. Bagi yang berminat boleh hubungi sy 012-2712298

    ReplyDelete
  4. Macamana nak dptkan produk ni.

    ReplyDelete
  5. isi form pesanan produk. no acc ada pada page www.jeligamat2u.blogspot.com selepas transfer sms sy nama penuh n alamat. 012-2712298

    ReplyDelete
  6. saya berminat nak mencuba, tp just nak tahu, sesuai ke utk perempuan? sbb rambut saya pun kerap gugur.

    ReplyDelete
  7. set hair care sesuai tuk semua tak kisah laki atau perempuan. cuma jika bagi anita masalah rambut gugur juga dikaitkan dengan masalah hormon tak seimbang atau masalah stres selain faktor pemakanan..sy syorkana tuk hormon amalakan Krill omega plus dan jeli gamat gold..insyallah

    ReplyDelete
  8. en zariman ada ambil tak apa2 suppliment untuk hair growth sepanjang menggunakan produk jeli gamat nih..

    ReplyDelete
  9. untuk hair growth yang terbaik selain daripada jeli gamagt sahaja, sy cadangkan juga anda mengamalkan set PCN sebagai permulaan. Rambut gugur ni banyak punca2nya tapi antara punca ketara adalah disebabkan stress melampau, penggunaan perapi rambut, shampu yang kurang sesuai dengan kulit kepada, masalah hormon tidak stabil dll. jadi untuk atasi masalah ini perlu dumulakan dari dalaman. PCN adalah jawapannya.

    ReplyDelete
  10. dapatkan saya no telefon testimoni lelaki ini.yang rambutnya dah tumbuh tu.

    . hubungi saya di

    safar1402@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. dapatkan saya no telefon testimoni lelaki itu. tq

    ReplyDelete
  12. adakah itu gambar en zariman sendiri? atau orang lain? boleh tak dapatkan saya no tel orang tu

    ReplyDelete
  13. salam. itu testimoni rakan saya muhammad di KL. ni no contact dia 012-3827702

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

[ LUKA CAESER LAMBAT KERING ??? ]

Masalah Jerawat & Resdung