[ Testimoni Alergi Makanan Laut ]


Ini cerita pengalaman dari customer distributor Luxor di Ipoh. En. ezy seorang anggota polis menghidap alahan terhadap makanan laut, akibat alahan tersebut beliau mengalami rasa gatal yang teramat sangat serta pedih di bahagian bawah kulit kaki menyebabkan beliau rimas dan sukar untuk tidur.

Alahan kian teruk setelah menjadi luka dan berair. Di tambah setiap kali bertugas beliau memakai stokin dan kasut, menyebabkan kesan alahan sukar sembuh dan lambat kering. Penggunaan ubat doktor menyebabkan beliau merasa mengantuk yang teramat sangat membuatkan beliau hanya memakan ubat sebelum tidur waktu malam sahaja.

Alhamdulillah, setelah 3 hari beliau mengambil JELI GAMAT GOLD LUXOR dan menyapukan bahagian luka tersebut dengan GEL GAMAT GOLD LUXOR kegatalan dan pedih bahagian bawah kulit kaki semakin berkurang dan luka menjadi kering. Membuatkan beliau merasa sangat2 bersyukur atas nikmat yang Allah SWT berikan. Kehidupan beliau kembali ceria dan aktif. Malah 1 sudu JELI GAMAT GOLD LUXOR setiap pagi dan malam mampu mencegah beliau dari terkena serangan strok.

Anda @ orang sekeliling anda turut mempunyai masalah berikut?

Pm sy sekarang... 

sy akan membantu anda menjalani kehidupan yang lebih sihat dan selesa bersama Luxor

InsyAllah....

Sms/whatsapp : 018-359 7495

Like fb Pages : House Of Gamat GOLD

Comments

Popular posts from this blog

Masalah Jerawat & Resdung